Bericht versturen
Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Het ontdekken voorbij Zichtbaar

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
China Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Gids
Export pct : 60% - 70%

Naverkoop Service──promise

Wij zijn geëngageerd aan het aanbieden van de klanten de snelle, efficiënte, professionele en hoogstaande naverkoopdienst.

 

 

Garantie
Ontvangend producten binnen vijftien (15) dagen, moet de koper Gids Sensmart van het ontdekken van om het even welk duidelijk tekort in materialen of vakmanschap meedelen en kan het product na de bevestiging van de Naverkoop van Gidssensmart vervangen. Ontvangend producten binnen één jaar, kan de koper van de vrije onderhoudsdienst van de niet kunstmatige schade na de bevestiging van de Naverkoop van Gidssensmart genieten. Merk op dat de garantieperiode van batterijen, laders, draad en andere toebehoren 6 maanden is. Behalve de bovengenoemde situaties, kan de koper de loon-nodig onderhoudsdienst krijgen.
 
Waarborgwaaier
Om het even welk die product van het bedrijf van Gidssensmart, de erkende verdelers en de officiële opslag wordt gekocht, kan de vervangings van dienst, vrije garantie en de betaalde onderhoudsdiensten met het het verkoopcontrast of ontvangstbewijs genieten.
 
Naverkoopreactie
De naverkoopdienst voert het „013 snelle reactie“ beleid uit, betekenen 0 dat wij een reactie in 8 uren op die dag zullen geven, 1 betekenen dat wij de aanvankelijke analyse in een werkdag zullen geven, 3 betekenen dat wij een inleidende oplossing binnen 3 dagen zullen verstrekken.
 
Vrije uitgebreide garantie
Wij voeren „1 principe +1“ voor producten onder garantie uit, d.w.z., alle producten hebben 1 jaargarantie, en het kan 1 meer jaar na registratie op de officiële website van Gidssensmart binnen 3 maanden worden uitgebreid. U kunt onmiddellijk registreren om van vrije uitgebreide garantie te genieten.
 
China Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0
Contactgegevens
Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)