Bericht versturen
Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Het ontdekken voorbij Zichtbaar

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

China Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Gids
Export pct : 60% - 70%

Co. van Technologie van gidssensmart, Ltd,

De gids Sensmart werd gevestigd in 2016. Als volledige dochteronderneming van Gidsinfrared (002414), maakte een lijst een Shenzhen van bedrijf, de nadruk van Gidssensmart bij ontwikkeling, vervaardiging, en de marketing van infrarode thermische weergaveproducten voor commerciële toepassingen.

 

Gesteund door de ervaring van de 20 jaar in de infrarode industrie van Gidsinfrared, en goedkope en betrouwbare massaproduktiecapaciteit die door zelf-ontwikkelde gelokaliseerde detectors wordt gebracht, ontwikkelde de Gids Sensmart een brede waaier van infrarode thermische weergavecamera's en oplossingen met een jaarlijkse productiecapaciteit van 500.000 eenheden, met inbegrip van de Infrarode systemen van het koortsonderzoek, handbediende thermische camera's, online thermische weergavesystemen, thermische visieapparaten, thermische camera's voor smartphones, UAV nuttige ladingssystemen, en thermische modules.

 

Door de marktverrichting en behoeften van gebruikers te volgen, dienen de producten van Gidssensmart een aantal traditionele toepassingen in stroominspectie, faciliteitenonderhoud, industriële automatisering, koortsonderzoek, veiligheid controle, bosbrandpreventie, wetshandhaving, onderzoek en redding, openluchtnachtvisie, evenals vele onlangs nieuwe toepassingen zoals autonoom voertuig, slim huis, IoT, kunstmatige intelligentie, en de elektronika van de consument. Vandaag, heeft de Gids Sensmart meer dan 300 partners op lange termijn en opgezet verkoop en de dienstnetwerk in meer dan 70 landen en gebieden rond de wereld ontwikkeld.

 

In 2020, heeft de Gids Sensmart het onderzoekssystemen van de massakoorts verstrekt helpen covid-19 bevatten uitspreidend in hoge verkeersopenbare ruimten. Integrerend infrarode thermografietechnologie met Internet, 5G, AI, wolk, grote gegevens en andere die heeft de scherp-randtechnologieën gegevens verwerken, Gids Sensmart een nieuw de waarschuwingssysteem van de generatie intelligent infrarood koorts voor frontlinieonderzoek ontwikkeld. Tot dusver, zijn meer dan 30.000 reeksen Systemen van de de Koortswaarschuwing van GIDSirl globaal opgesteld in belangrijke vervoershubs, ziekenhuizen, ondernemingen, scholen en andere het verzamelen zich openbare ruimten die, een belangrijke rol in epidemische preventie en controle de spelen.

 

Momenteel, hangt de Gids Sensmart op onze opdracht van „het Maken van tot infrarood technologievoordeel het aan publiek“, sterk bevorderend de toepassing en de popularisering van infrarode thermische weergavetechnologie in de nieuwe industrieën om het slimme ontdekken de het werkefficiency en het welzijn van het publiek verbeteren, en het ernaar streven te maken om de betaalbare infrarode producten te maken een bredere reeks klanten dienen.

 

 

EUNIR-Systemen NV, een dochteronderneming van Wuhan-Gids Infrarood Co., Ltd (SZ.002414) werden, opgezet in 2010 in België. EUNIR is ons distributie en van de naverkoopdienst centrum in België, die technische ondersteuning aanbieden, opleidend en na de verkoopdienst aan klanten in Europa, Midden-Oosten, India, Pakistan, Afrika, etc.

Contactgegevens
Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)