Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Het ontdekken voorbij Zichtbaar

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Handbediende Thermische Weergavecamera voor verkoop
Van goede kwaliteit Handbediende Thermische Weergavecamera voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd. Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.
Gids Infrarood Industrieterrein Gids Infrarood Industrieterrein Gids Infrarood Industrieterrein Gids Infrarood Industrieterrein Gids Infrarood Industrieterrein Gids Sensmart Gids Sensmart Gids Sensmart Begeleid sensmart-Ons Team Tentoonstelling Aborad

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Gids
Export pct : 60% - 70%

Co. van Technologie van gidssensmart, Ltd, een dochteronderneming van Wuhan-Gids Infrarood Co., Ltd (SZ.002414) werd, opgericht in November 2016 met geregistreerd kapitaal van 60M RMB, zich concentreert op R&D, vervaardigend en op de markt brengend voor commerciële infrarode weergaveproducten.

 

De gids Sensmart is een uitvoerige infrarode leverancier van de weergaveoplossing aan diverse industrieën met hoge prestaties, de beste dienst en ervaring. Deze mogelijkheden baseren zich op de moederbedrijven zelf-vernieuwde technologieën die van component op systeemniveau overspanden. Bij het heden,

 

De producten van gidssensmart worden toegepast in de industriële inspectie, de veiligheid en het toezicht, de brandbestrijding en de redding, de wetshandhaving, de industriële automatisering, het slimme huis en de elektronika van de consument, enz.

 

Wij wijdden op het ontwikkelen van en het populariseren van nieuwe toepassingen van infrarode weergavetechnologie. Met ononderbroken exploratie en innovatie, verstrekt het intelligentieoplossingen, breidt de kanalen en de afmetingen van menselijke waarneming van de wereld uit en opent de intelligente en van de consument infrarode era.

 

 

EUNIR-Systemen NV, een dochteronderneming van Wuhan-Gids Infrarood Co., Ltd (SZ.002414) werden, opgezet in 2010 in België. EUNIR is ons distributie en van de naverkoopdienst centrum in België, die technische ondersteuning aanbieden, opleidend en na de verkoopdienst aan klanten in Europa, Midden-Oosten, India, Pakistan, Afrika, etc.

Contactgegevens
Wuhan Guide Sensmart Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lillian Lee

Tel.: 86-27-81298784

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)